Selecteer een pagina

Van der Hout
Advocatuur BV

Ervaringen van klanten

Hieronder treft u aan wat reacties en referenties van klanten van Dagmara aan zodat u een beter beeld krijgt van haar werkwijze en haar kwaliteiten als advocaat.

“Als werkgever word je regelmatig geconfronteerd met arbeidsrechtelijke vraagstukken. Dit kan variëren van vragen rondom ziekteverzuim, vragen over beëindiging van arbeidscontracten en vragen over het aangaan van arbeidscontracten. En nog veel meer. Dagmara is ons bedrijf met enige regelmaat van dienst geweest. Altijd tot grote tevredenheid. De dienstverlening van Dagmara kan in een aantal woorden als volgt worden samengevat: snelle reacties, to the point en zeer deskundig.”

2020, JvdW te L

 

“Eind november 2019 kreeg ik, na 22 jaar met plezier voor het bedrijf gewerkt te hebben, te horen dat er in mijn functie als receptioniste geen werk meer was in het bedrijf en deze functie zou verdwijnen. Daar zit je dan, wat nu? Je komt ineens ergens in terecht wat je niet wil en ook nogeens eigenlijk niks van weet. Ik heb contact opgenomen met Dagmara. Ik heb een fijn gesprek met haar gehad, ze was heel betrokken en heeft mij duidelijk uitgelegd wat alles inhield en welke mogelijkheden er waren. Uiteindelijk is ze voor mij aan de slag gegaan en twee weken later was alles rond met mijn werkgever. Ik ben heel tevreden over Dagmara en haar betrokkenheid, deskundigheid en juiste snelle manier van handelen. Mocht het ooit (weer) nodig zijn in de toekomst dan bel ik zeker Dagmara weer. Ik raad haar dus ook zeker aan als u iemand nodig heeft voor arbeidsrecht! ”

Januari 2020 M.T., Baarn

 

Ik heb meermaals samengewerkt met Dagmara van der Hout. Elke keer viel het mij op dat zij met gemak en snelheid begrip krijgt van een situatie en stapsgewijs op accurate wijze toewerkt naar een gewenste oplossing. Ik kan haar dienstverlening ten zeerste aanraden.

Januari 2020, Consultant werkzaam bij een zorgverzekeraar

 

“Na 30 jaar ziel en zaligheid te hebben gegeven aan je werk en dan te horen krijgen dat je niet meer past bij het bedrijf. Dan ga je toch echt even een rouwperiode in. Zelf met alle emoties de onderhandelingen ingaan met je werkgever is niet handig. Dagmara werd mij aangeraden door een collega en ik ben blij dat ik deze tip kreeg. Dagmara weet door de juiste vragen te stellen snel tot de kern door te dringen en de juiste informatie boven water te krijgen om samen met haar kennis van de huidige wet- en regelgeving de duimschroeven bij de tegenpartij stevig aan te draaien. Dagmara is helder in haar communicatie. Tot laat in de avond en in het weekend is ze bereikbaar, zelfs via WhatsApp.”

December 2019, Technisch consultant omgeving Amsterdam

 

‘ Ik heb het juridisch advies en bovenal de aanpak van Dagmara als zeer professioneel ervaren. In een onzekere en turbulente tijd wist zij door haar scenario denken, pro activiteit en prettige omgang met mij én mijn werkgever, tot een constructieve en gedegen overeenkomst te komen. Dit gaf mij zowel op de inhoud als een prettige afronding van mijn arbeidsrelatie, veel rust!’

Sr. Manager, Februari 2019

 

Een arbeidsconflict is een emotioneel en zwaar proces maar Dagmara heeft mij er feilloos doorheen geholpen. Ik kon altijd bij haar terecht met vragen. Ze gaf me vertrouwen en een gevoel van veiligheid. Zo legt ze bepaalde zaken in normale mensentaal uit en laat ze weten wat de volgende stappen zijn om het gewenste resultaat te behalen. Hierin zette ze altijd mijn belang en wensen voorop, uiteraard in alle redelijkheid. Ze heeft een mooie deal voor mij bewerkstelligd en daar ben ik haar nog steeds erg dankbaar voor.

2019, Marketing consultant, 39 jaar

 

“In een periode die je als werknemer niet vaak mee wilt maken heeft Dagmara van der Hout mij juridisch zeer deskundig bijgestaan en vertegenwoordigd. Haar kennis van het (arbeids)recht noem ik subliem. Ter zake doende casuïstiek heeft zij veelal direct paraat en kan zij in dialoog vertalen naar begrijpelijke taal en of voorbeelden die voor je verbeelding spreken. Bij Van der Hout Advocatuur heb ik mij op mijn gemak, en vooral juridisch ontzorgd, gevoeld waardoor ik zelf mijn zinnen kon zetten op verwerking en toekomstgerichtheid. Achteraf kan ik zeggen dat het voor mij positieve resultaat doelgericht en zeer professioneel behaald is. Niet onbelangrijk; dit geldt ook voor mij (nu ex-)werkgever.  Dit laatste schrijf ik toe aan de kordaat transparante werkwijze en ‘afspraak=afspraak’ mentaliteit vanuit Van der Hout Advocatuur.”

Directeur ICT dienstverlener uit Nieuwegein

 

“Dagmara is zeer professioneel en vakkundig op het gebied van arbeidsrecht. Haar adviezen zijn helder, concreet en zonder loze beloften. Ze handelt snel en to the point.  Bovendien weet Dagmara haar accurate kundigheid te koppelen aan een werkelijk warme betrokkenheid, ook belangrijk in een vervelende en onzekere situatie als die van een arbeidsconflict.”

Executive Manager (50), Den Bosch

 

“Februari 2013

Het eerste contact met Dagmara was telefonisch en had als doel het verkrijgen van de werkwijze, procedure en kosten voor juridische ondersteuning bij een arbeidsconflict en een aangekondigd ontslag als gevolg van een reorganisatie.

Tijdens dit eerste contact viel op dat Dagmara zeer doelgericht te werk gaat en in korte tijd op scherpe wijze haar werkwijze en opties wist voor te leggen.

In het eerste persoonlijke gesprek dat kort daarna volgde was ik gecharmeerd door haar stijl die enerzijds persoonlijk, betrokken en anderzijds ook heel zakelijk is.  In korte tijd werden feiten voorgelegd en door Dagmara verwerkt waarna snel een analyse volgde met 2 mogelijke strategieën: behoud van werk of ontslag met een maximale ontslagvergoeding.

Gedurende de gehele procedure die volgde en in circa 4 weken werd afgerond ben ik onder de indruk geraakt van de snelheid en accuratesse waarmee zij mijn belangen heeft behartigd. De strategische aanpak, de uitwerking van mogelijkheden hebben uiteindelijk geleid tot een ontslag met een veel ruimere ontslagvergoeding dan de werkgever oorspronkelijk voorstelde. In een procedure, die toch al niet aangenaam is om mee te maken, is het voor de betrokkene uitermate prettig als het makkelijk is om snel en frequent contact te hebben met de juridisch adviseur. Dagmara was telefonisch of per email zeer goed bereikbaar en meestal was dezelfde dag nog een vervolg contact of was haar reactie per email beschikbaar. (….)

Luc B., Sales & Marketing Director te Hoofddorp

 

“Na een meerdere jaren werkzaam te zijn geweest bij een leuk bedrijf, werd mijn functie onverwacht wegbezuinigd. Het gevolg was een proces waarin je op een zo prettig mogelijke wijze je persoonlijke belangen wilt afwikkelen met de werkgever.

Dagmara van der Hout heeft mij hierin op uitermate professionele en tegelijk betrokken wijze bijgestaan. Haar accurate, scherpe en deskundige werkwijze hebben mij op doelgerichte wijze geholpen aan het bereiken van een meer dan bevredigend eindresultaat.

Hierbij was zij tevens een waardevol klankbord om tussentijds tot een goede afstemming te komen waar dit nodig was. Ik beveel haar professionele, doelgerichte en klantgerichte werkwijze van harte aan bij eenieder die hier behoefte aan heeft.”

GB 11-2010

 

“Hoe stortte mijn wereld in toen ik ineens niet meer welkom was op mijn werk. Zo blij was ik met de hulp van Dagmara.

Al na ons eerste gesprek wist ik wat ik wel of niet kon verwachten. Geen wollige verhalen, nee…… vanaf moment één: professioneel – deskundig – helder – concreet – doelgericht en bovenal warm en betrokken.

Ik hoop nooit meer in een dergelijke situatie te komen, mocht het me toch nog eens gebeuren dan weet ik mijn weg naar Dagmara te vinden. Zij heeft mij juridisch goed geholpen en ik zou een volgende keer weer volledig op haar vertrouwen. Ik kan een ieder die op zoek is naar een warme, betrokken, deskundige advocaat met kennis op het gebied van arbeidsrecht dan ook de weg naar Dagmara  van der Hout zeer aanbevelen”.

SMC, Hoofddorp

Contactgegevens

D.F.L. van der Hout

Aambeeldstraat 20
1021 KB Amsterdam

Stuur een mail
of bel 06-52306283

Van der Hout Advocatuur BV
Advocaat Arbeidsrecht

Mr. Dagmara van der Hout

Aambeeldstraat 20

1021 KB AMSTERDAM

T:  +31(0)20 2082 088

M: +31(0)6 5230 6283

E:  hout@liance.law of info@vanderhoutadvocatuur.nl

KVK nr.:58364307
BIC/Swift: SNSBNL2A
IBAN: NL21SNSB 0862721660